Izkušnje

Z dolgoletno tradicijo, kvalitetnimi produkti in inovativnimi idejami v poslovanju ter nastopu na trgu od leta 1993 smo si ustvarili sloves učinkovitega ponudnika izdelkov in storitev ter zanesljivega poslovnega partnerja.


O podjetju

Podjetje Buscotrade d.o.o. smo ustanovili leta 1993. Izdelki iz našega prodajnega programa ustrezajo vsem zahtevam po kvaliteti in funkcionalnosti. Ker pa je zadovoljstvo strank naša osnovna smernica, nenehno spremljamo novosti in razvoj na področju orodjarstva in poskušamo prodajni program razširjati z novimi produkti, v poslovanje pa vnašati sodobne ideje naših izkušenih partnerjev.

V našem podjetju vam ponujamo izdelke svetovno znanih proizvajalcev orodnih strojev, materialov, priborov in strojčkov za poliranje orodij, vpenjalnih priborov in rezervnih delov za WEDM, standardnih delov orodij -normalij ter barvne kovine, olja in maziva. Za več informacij o izdelkih in proizvajalcih lahko kliknete na naš prodajni program ali povezave. Zaradi kvalitetnih produktov, hitre dobave, ciljno usmerjenih tržnih strategij in sodobnih zamisli smo postali eden vodilnih ponudnikov tovrstnih izdelkov v Sloveniji.

KONTAKT

Najdete nas na:

Bucotrade d.o.o.
Gmajna 3
1236 Trzin
Slovenija

Stopite v stik:

Pošljite povpraševanje o izdelkih in/ali storitvah, ki vas zanimajo.

Buscotrade d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Nazaj na vrh